Фино изработeни поръчкови телескопи и прецизна оптика

Как да направите поръчка

94 two telescopes 300

Всяка поръчка е индивидуална, затова ние не започваме работа докато не уточним и не коментираме всеки детайл от Вашия проект. Съветваме Ви да се свържете с нас, да зададете своите въпроси и да заявите своите изисквания и предпочитания. Това може да стане от формата за контакт на сайта, от Фейсбук страницата ни или по телефона.

  • След уточняване на заявена поръчка, преди да започнем работа по Вашия проект, е необходимо да бъде заплатена 60% от стойността на телескопа.
  • Останалите 40% се заплащат непосредствено преди изпращането и доставката на готовия продукт.
  • Всички разходи по доставката, както и материалите за опаковане са за сметка на клиента. Стойността на тези разходи зависи от населеното място и апертурата на телескопа. Разходите по доставката и начинът на доставка се уточняват допълнително.

Възможно е във Вашия проект да бъдат използвани елементи, закупени и доставени от Вас , като например главно огледало, вторично огледало, фокусер, търсач и други. Стойността на телескопа се преизчислява според доставените от Вас елементи.

Заплатена сума по заявена поръчка не може да бъде възстановена. Съжаляваме, но поръчките са строго индивидуални и Вашият продукт не може да бъде предложен и продаден на друг. Затова трябва да сте сигурни и наясно с онова, което желаете, преди да заявите своята поръчка и да заплатите дължимата сума.

Възможни са промени и допълнителни уточнения в процеса на работа, но те трябва да бъдат обсъдени и да е постигнато съгласие и от двете страни. Въпреки нашето желание да бъдем максимално полезни и гъвкави, понякога такива промени са възможни, но понякога не.

Срокът на изпълнение на една поръчка не е строго фиксиран, тъй като зависи не само от нас но и от външни доставчици и изпълнители и може да отнеме от един до четири месеца. Освен заявяване на поръчка, може да направите и непосредствена покупка при наличие на готови телескопи на склад.

Цената на нашите продукти може да бъде променена по всяко време, но това не засяга вече заявена поръчка, която е в процес на изпълнение.

Свържете се с нас